Programme

Tuesday, September 3, 2019
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
›8:00 (1h)
›9:00 (30min)
›9:30 (30min)
›10:00 (1h10)
›11:10 (30min)
›11:40 (1h)
›12:40 (1h20)
›14:00 (1h40)
›15:40 (30min)
›16:10 (1h20)
›17:30 (2h15)
›17:30 (2h15)
›17:30 (2h15)
›17:30 (2h15)
›17:30 (2h15)
›18:30 (1h15)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1